Hudföryngring
0

Vad betyder egentligen ”hudföryngring”? Vi förklarar begreppet.

I takt med att vi blir äldre förlorar huden sin lyster, spänst och fasthet. Huden åldras precis som vi. Även yttre påfrestningar som sol, vind och till exempel rökning medverkar till att huden kan kännas och se äldre ut än vad den är. Då kan din hud kännas trött, glåmig och torr. Du kan även få fina linjer och rynkor som blir mer tydliga ju äldre du blir.

Genom att stimulera din huds produktion av kollagen kan vi föryngra huden. På sås sätt backar vi bandet bakåt i tiden och din hud återfår sin lyster, spänst och fasthet. Det innebär att du kan få ett naturligt och framhävande resultat.

Hudföryngring innebär alltså att vi stimulerar hudens kollagenproduktion, så att huden blir yngre än vad den egentligen är. Vi har olika behandlingar för att skapa hudföryngring, så att du kan välja den som passar dig och din hud bäst.

Genesis Hudföryngring

En av våra mest kraftfulla behandlingar är Genesis Hudföryngring. Det är en effektiv, bekväm och säker behandling med laser. Med ett munstycke kan vi föra ner energi i huden, som stimulerar kollagenproduktionen och kapar en kraftfull hudföryngring. Laserbehandlingen ger din hud en finare struktur, jämnare ton och mer spänst. Dessutom minskar fina linjer och rynkor. Din hud kommer att upplevas yngre, fräschare och få mer lyster. Många upplever resultat och en skillnad redan efter första behandlingen.

Läkarledd hudklinik

Oavsett vilken behandling du gör är det viktigt att du väljer en läkarledd hudklinik. Det innebär det är hudläkare som leder hudkliniken. Hos oss på Ystad Hudläkarmottagning är det Christina Engman, specialistläkare inom hud och hudsjukdom, som leder kliniken. Hit är du välkommen när du vill ha hjälp med din hud. Du kan boka tid online eller kontakta oss på telefon.