0

Just nu har vi 20% rabatt på två av våra exklusiva produkter i butiken: Smooth Surface Daily Peel Pads & Triple Firming Neck Cream.

Smooth Surface Daily Peel Pads bidrar till förbättrad hudstruktur med färre ålderstecken och härligt förnyad lyster. Exfolieringen hjälper dessutom din hud att lättare ta upp de välgörande ingredienserna i ditt serum och kräm. Har du inte peelingpads i din rutin sedan innan är det ett perfekt tillfälle att börja nu!

I en riktigt bra rutin ingår det att ta hand om huden på hals och dekolletage och med NEOSTRATAs Skin Active Triple Firming Neck Cream får du en kräm speciellt utvecklad för att stärka detta ömtåliga och utsatta parti. Regelbunden användning hjälper till att både förebygga och bekämpa ålderstecken samt pigmentfläckar. Krämen absorberas snabbt och ger huden ett fastare och smidigare utseende.

Gäller januari ut. Välkommen in till oss!