inaction_41

FILLERS

Fillers är en injektionsbehandling som vi gör för att skapa volym, ansiktskonturering och för att forma läppar. Behandlingen ger ett omedelbart resultat med ett slätare och yngre utseende. Dessutom behandlar vi ärr, rynkor, och linjer under ögonen. Vi strävar alltid efter ett naturligt resultat.

Med åldern förlorar vi volym i ansiktet som sjunker nedåt och förändrar ansiktets proportioner. Det tillsammans med att hudens färg och spänst skiftar gör att vi kan upplevas äldre. Med hjälp av fillers bygger vi upp avsaknad eller förlorad volym, samtidigt som huden blir slätare och får mer lyster.

inaction_41

Konsultation och pris

Du som ny kund måste boka en konsultation minst 48h innan din injektionsbehandling. Gäller även tidigare kunder som inte besökt oss på 6 månader eller om du önskar göra en injektionsbehandling som du inte gjort hos oss tidigare.

0,5 ml: 1.800kr

1 ml: 3.600kr

Vad är fillers?

Fillers är en injektionsbehandling som baseras på ämnen som förekommer naturligt i kroppen, såsom hyaluronsyra. Med små nålar injicerar vi preparatet i huden, vilket kroppen sedan bryter ner själv. Resultatet är omedelbart och syns direkt. Vi arbetar med produkter från världsledande Restylane.

Behandlingen

Varje behandling inleder vi med en noggrann konsultation. Om det är första gången går vi noga igenom möjligheterna med fillers och behandlingen. Sedan tar vi tillsammans fram en skräddarsydd behandlingsplan för dig. Själva behandlingen tar sedan mellan 15-45 minuter beroende på omfattning. Vi injicerar fillers under huden med en mycket tunn nål. Normalt upplever man ingen smärta.

Detta kan fillers göra

+ Ansiktskonturering
+ Hudföryngring
+ Läppförstoring
+ Släta ut fina linjer och rynkor
+ Återfukta huden
+ Reducera ojämnheter och akneärr

Resultat

En av fördelarna med fillers är att det ger ett omedelbart resultat som syns direkt. Fillers bryts sedan ner av kroppen naturligt och behandlingen behöver upprepas regelbundet för att behålla resultatet. Om du väljer att inte förnya ditt resultat kommer din hud att återgå till hur den var innan behandlingen.

Resultatet är beroende av din huds förutsättningar och dina önskemål. Vi strävar alltid efter ett naturligt resultat där din egna skönhet framhävs och förstärks. Med det menar vi att din omgivning kommer se att du ser är fräsch och vacker ut, utan utan att peka ut att du har gjort fillers och var.

Efter en fillerbehandling

Du kan återgå direkt till din vardag efter din behandling. Det kan uppstå en liten svullnad eller blåmärke där själva injektionen skett som lägger sig snabbt. De första dagarna efter en fillerbehandling rekommenderar vi att du undviker hård träning, sol och bastubad.

Fillers – hur ofta?

Hur länge en fillerbehandling håller är helt individuellt och varierar beroende på vilket område du behandlar. Resultatet kan hålla i allt mellan 3 och 24 månader. Under din konsultation inför din behandling berättar vi mer.