Välkommen till oss

Vår hudmottagning i centrala Trelleborg

Vi är en läkarledd hudklinik i Trelleborg. Här finns vi i ljusa lokaler, praktiskt beläget i centrala delen av stan. Alla vi som jobbar här har lång erfarenhet av hudsjukvård och estetiska behandlingar. Kliniken leds av hudläkare Susanna Hartmann-Petersen.

Kontakta oss

Vårt team

Susanna Hartmann-Petersen

Specialistläkare hudsjukdomar

Mohamad Hourieh

Specialistläkare hudsjukdomar.

Beti Velkoska

Specialistläkare hudsjukdomar

Carolin Freccero

Specialistläkare plastikkirurgi

Jelena Pavlovic

Undersköterska.

Kristina Jandelin

Sjuksköterska.

Catherine Kramer

Sjuksköterska.

Nadia Kykina

Dermatolog.

Alma Hodzic

Receptionist.

Theres Marup

Medicinsk sekreterare.

HUDLÄKARNA I TRELLEBORG

Hudläkarna i Trelleborg KB är ett kommanditbolag och ägs av Beti Velkoska, Susanna Hartmann Petersen och Martin Swegmark. Martin Swegmark är även VD i bolaget. Hudläkarna i Trelleborg har organisationsnummer 969794-8595 och har sitt säte i Trelleborg.

Hudläkarna i Trelleborg har åtta anställda, varav tre läkare, två sjuksköterskor, en undersköterska, en sekreterare och en receptionist. Läs mer om vår styrelse och ekonomi här: https://www.allabolag.se/9697948595/hudlakarna-i-trelleborg-kommanditbolag

Vårt arbete styrs av vårt verksamhetssystem som omfattar kvalitet, miljö, arbetsmiljö och IT-säkerhet. Den del som avser kvalitet beskriver vår kvalitetspolicy, hur vi arbetar med ständiga förbättringar, måltal, rutiner för avvikelserapportering med mera.