Din hudläkarmottagning för medicinska behandlingar

Vi på Trelleborgs Hudläkargrupp är specialister på hudsjukdomar.
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och är en ackrediterad vårdvalsenhet. Det innebär att du hos oss bara betalar patientavgift (även frikort gäller) samt att du inte behöver remiss för att boka ett besök. Vi önskar dock att du inledningsvis varit i kontakt med din ordinarie vårdcentral för att säkerställa om tillståndet kräver specialistvård.

Hudläkare undersökning 1

HUDLÄKARE MED HÖG KOMPETENS

Vi diagnostiserar och behandlar alla vanliga hudsjukdomar såsom akne, rosacea, psoriasis, eksem och utreder olika typer av hudutslag. Hos oss kan du få hjälp med att kontrollera och bedöma födelsemärken och liknande hudförändringar och behandling av solskador. Vi har hög kompetens inom pigmentförändringar och hudtumörer, samt plastikkirurg för mer avancerade tumöroperationer. På vår mottagning erbjuder vi även behandling mot hyperhidros, enligt region Skånes riktlinjer.

På vår mottagning finns såväl hudläkare och erfarna sköterskor.

Vår ambition är att erbjuda dig ett gott bemötande, en hög tillgänglighet och ett engagerat omhändertagande av hög medicinsk kvalitet.

Hudläkare undersökning 1
Hudläkare undersökning 2

OPERATION AV GODARTAD HUDFÖRÄNDRING

Hudförändringar som har bedömts som godartade av hudläkare och som du önskar ta bort av kosmetiska skäl operares bort till självkostnadspris på 3.000kr + 200kr per ytterligare förändring. Ring oss på 0410-10 000 för att veta mer och boka.

Vi tar hand om din hud

Vi tar hand om din hud