Tydligt resultatfokus

Estetiska behandlingar

Vi erbjuder en rad estetiska behandlingar med tydligt resultatfokus och marknadens främsta hudprodukter från Neostrata. Allt för att bevara din hud på bästa sätt. Våra behandlingar är alla vetenskapligt bevisade och våra specialistläkare inom hud säkerställer kvaliteten.

Ögonlocksplastik

Om du upplever att dina ögon ser trötta eller svullna ut kan ögonlocksplastik vara en lösning. Genom att operera övre ögonlock kan det vara möjligt att skapa ett piggare och mer vaket intryck. Vid övre ögonlocksplastik tar vi bort överskottshud på ögonlocken, så att ögonlocken inte längre hänger på eller över ögat.

Se mer

IPL-behandling Kärl

Ytliga blodkärl kan göra att du får vidgade kapillärer, kärlnystan, röd näsa och diffus rodnad. Med IPL behandlar vi effektivt kärl, så att de blir mindre synliga och du får uppleva en jämnare hudton som är mindre röd.

Se mer

IPL-behandling Pigment

Fläckar så som pigmentfläckar och solfläckar är ofta kosmetiskt störande och önskvärt att ta bort. Med IPL behandlar vi effektivt pigment, så att de blir mindre synliga och du får uppleva en jämnare hudton.

Se mer

Kemisk Peeling

Upplev en yngre, mjukare och spänstigare hud med en kemisk peeling. Peelingen avlägsnar döda hudceller på djupet och stimulerar bildandet av nya. Som ett resultat får din hud ny lyster, förbättrad hudstruktur och en jämnare yta.

Se mer

Microneedling

Microneedling är en djupgående och avancerad behandling som effektivt behandlar trött och glåmig hy, förstorade porer, ärr, fina linjer och rynkor. Huden får en kraftig hudföryngring, ökad lyster, förbättrad struktur och spänst.

Se mer

PRX

PRX-T33 är en nålfri hudföryngrande behandling som utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer. Du får samtidigt en jämnare hudton och omedelbar lyster. Behandlingen passar alla hudtyper.

Se mer

Fillers

Fillers är en injektionsbehandling som vi gör för att skapa volym, ansiktskonturering och för att forma läppar. Behandlingen ger ett omedelbart resultat med ett slätare och yngre utseende. Dessutom behandlar vi ärr, rynkor, och linjer under ögonen.

Se mer

Profhilo®

Profhilo® är en hudföryngrande injektionsbehandling som stramar upp huden och ger djup återfuktning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer. Du får samtidigt en jämnare hudton och lyster. Behandlingen passar alla hudtyper och kan göras under alla årstider.

Se mer

Injektionsbehandling mot rynkor

Injektioner är en beprövad och effektiv behandling för att bli av med rynkor på ett säkert och effektivt sätt utan kirurgi. Ämnet vi injicerar verkar muskelavslappnande och finns naturligt i jorden.

Se mer