HemBehandlingar

Profhilo®

Profhilo®

Profhilo® är en hudföryngrande injektionsbehandling som stramar upp huden och ger djup återfuktning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer. Du får samtidigt en jämnare hudton och lyster. Behandlingen passar alla hudtyper och kan göras under alla årstider.

Med åldern förlorar vi spänst, fukt och volym i ansiktet. Det tillsammans med att hudens färg skiftar gör att vi kan upplevas äldre. Med hjälp av Profhilo® kan vi ge huden fukt inifrån, vilket skapar ny lyster.

I takt med att vi blir äldre förlorar huden sin spänst, fina linjer och rynkor uppstår och huden kan upplevas mindre elastisk. Med Profhilo® kan vi skapa en kraftfull hudföryngring.

Behandlingen

Vi tvättar ansiktet och avlägsnar make-up. Sedan injicerar vi Profhilo®. BAP-tekniken används för att maximera effekten i områdena runt och under hakan.
• Noggrant utvalda injektionspunkter i ansiktet
• Produktens specifika spädningsmekanism
• 5 injektioner per sida
• Mindre smärta (långsam injektion)
• Lägre risk för blåmärken och hematom
• Färre behandlingstillfällen
• Bättre patientföljsamhet

När du bokar din behandling kan du välja att boka en enstaka behandling eller en komplett kur på 2 behandlingar. Om det är den första gången rekommenderar vi en kur, då behandlingen ej är komplett annars. Du kan även boka en konsultation för att få mer information och personliga rekommendationer. Se mer och boka i vår onlinebokning!

Observera att du som ny kund måste boka en konsultation minst 48h innan din injektionsbehandling. Gäller även tidigare kunder som inte besökt oss på 6 månader eller om du önskar göra en injektionsbehandling som du inte gjort hos oss tidigare.

Resultat

Profhilo® är en stabiliserad produkt och finns kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin. Det är en process som ger tydliga, positiva effekter på din hud.

Vilka områden kan vi behandla?
Hur många behandlingar behövs?
Priser
Full kur (2 behandlingar) 6.500kr
Enstaka behandling 3.500kr
Boka tid
Alla behandlingar