Din trygghet i första hand

Naturliga och högklassiga resultat

Vi är en läkarledd hudmottagning, vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg och säker när du gör din injektionsbehandling hos oss.

Observera att enligt lag måste du som ny kund boka en konsultation minst 48h innan din injektionsbehandling. Detta gäller även dig som inte besökt oss på 6 månader eller om du önskar göra en injektionsbehandling som du inte gjort hos oss tidigare. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Injektionsbehandlingar

Profhilo®

Profhilo® är en hudföryngrande injektionsbehandling som stramar upp huden och ger djup återfuktning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer. Du får samtidigt en jämnare hudton och lyster. Behandlingen passar alla hudtyper och kan göras under alla årstider.

Se mer

Fillers

Fillers är en injektionsbehandling som vi gör för att skapa volym, ansiktskonturering och för att forma läppar. Behandlingen ger ett omedelbart resultat med ett slätare och yngre utseende. Dessutom behandlar vi ärr, rynkor, och linjer under ögonen.

Se mer

Rynkbehandling

Injektioner är beprövat och effektivt för att bli av med rynkor på ett säkert och sätt utan kirurgi. Ämnet vi injicerar verkar muskelavslappnande.

Se mer